bekijk nieuwsarchief >>

Thuiswerken: best maatschappelijk verantwoord!

Thuiswerken

14-05-2020

De maatregelen om het coronavirus in te dammen, hebben waarschijnlijk een bijzonder bijeffect op de lange termijn: het thuiswerken wordt veel gewoner dan het was. Als het aankomt op maatschappelijk verantwoord werken, is daar veel voor te zeggen, vinden we bij inZicht.

Het Kennisinstituut voor Mobiliteit (KiM) deed in april onderzoek naar de mobiliteit van mensen tijdens de huidige crisis. Van de mensen die thuis zijn gaan werken, zal een kwart dit in de toekomst blijven doen. Van de mensen die op afstand zijn gaan vergaderen, wil een derde dat blijven doen. Deze voornemens zullen leiden tot minder autogebruik, minder files, minder reistijd. En dat is goed nieuws voor het milieu en de portemonnee.

inZicht is er volledig op ingericht om contacten te onderhouden met elkaar en onze opdrachtgevers, zonder dat we aan hetzelfde bureau of in hetzelfde gebouw zitten. De online mogelijkheden om met elkaar te communiceren hebben we volledig omarmd en we horen van opdrachtgevers dat ze daar geen hinder van ondervinden. Dat maakt van ons niet alleen een duurzame partner om mee samen te werken, we werken ook nog eens efficiënt waardoor we kosten minimaliseren.

InZicht, bureau voor strategie, creatie en communicatie. Maakt inhoud zichtbaar.


Looeind 11, 5298 LX Liempde
Telefoon: 06-83246226 / 0411-633149
E-mail: info@inzichtmaaktinhoudzichtbaar.nl


Privacyverklaring | © 2018 - 2022